bulz


… adica ceva ce imi comandam prin toate restaurantele cu specific romanesc , dar am descoperit ca mai bun ca mine nu il face nimeni🙂

se iau 2 oua (se fierb tari),  niste unt (vreo 50 de grame), branza de burduf (vreo 400 de grame – da’ sa fie de aia buna),  kaiser si ce va mai pofteste inima

se amesteca branza cu ouale si untul

se prajeste putin carnea (kaizer, carnacior etc.)

se amesteca apoi cu branza, ouale si untul

se identifica un sot priceput la facutul mamaligii

si se comanda o mamaliga moale, care se aseaza intr-un vas in 2 straturi intre care se pune umplutura

se rade branza deasupra si se da la cuptor pana cand se topeste branza.

Comments
2 Responses to “bulz”
  1. Diana says:

    Asta stiu si eu sa fac, dar fara unt si oua.
    Si la noi tot un sot priceput la facut mamaliga se cauta si tot moale se comanda :)))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: