variatiuni pe tema “cinnamon rolls”

DSC_0612

una dintre variatiuni sunt gogosile cu gem la cuptor

dar aici vreau sa vorbesc despre altceva, si anume despre infinitele posibilitati ale glazurilor si umpluturilor pentru cinnamon rolls. In rest, procedura ca aici. Glazura se toarna peste rulourile fierbinti, scose din cuptor.

in plus, am descoperit vasele circulare de unica folosinta, de aluminiu, care fac ideea galzurii o idee foarte buna (usor de tinut in ele, usor de turnat glazura, usor de incalzit la microunde, usor de congelat daca vrem).

1. Rulouri umplute cu crema de branza si scortisoara si glazura de portocale 

Umplutura: 60g crema de branza amestecat cu 1/2 pahar cu zahar + o lingurita de scortisoara
Glazura de portocale: 450 g zahar pudra, 85g unt topit, 250 ml lapte, 250 ml suc de portocale, 2 linguri marmelada de portocale (optional), coaja rasa de portocale, un praf de sare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: