placinta ciobaneasca cu carnati

shep pie cu carnati (7)

… asta pentru ca mai gasesc carnati prin frigider (oare cine ii tot cumpara?), si am uneori nevoie de solutii rapide pentru cina…

ingrediente (cantitatile sunt “la ochi”):

•Carnati (vreo 3-4)
•Porumb (cam jumatate de cutie mica)
•Ceapa (1 mare sau 2 mici)
•Pasta de tomate
•Cartofi
1.Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert. Cartofii fierti se fac piure cu putin lapte si unt
2.Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei si apoi se scoate afara pe o farfurie.
3.Se taie carnatii rondele, se prajesc (in propria lor grasime, nu e nevoie sa mai adaugam alta), se adauga ceapa calita , 2-3 linguri de pasta de tomate si  porumbul.
4. Intr-un vas termorezistent se pune in primul start umplutura de carnati si deasupra cartofii piure.
5. Placinta se mai da la cuptor 15 min, pana cand sosul rosu se ridica pe margini.
si gata, pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: